Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Newsletter

Είσοδος

Το Κ.Π.Ε. Μαρώνειας ανήκει στο Περιφερειακό Δίκτυο Κ.Π.Ε. Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Αποτελεί σύμπραξη του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. και του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών και λειτουργεί από το Μάρτιο του 2007 στον Ίμερο Ροδόπης.

Σκοπός του είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και υλοποιεί προγράμματα και δράσεις για εκπαιδευτικούς με τους μαθητές τους καθώς και για ενήλικες στο πλαίσιο της Δια Βίου Μάθησης για το περιβάλλον και την αειφόρια.

Βρίσκεται στα όρια του Εθνικού υγροτοπικού Πάρκου Αν. Μακεδονίας-Θράκης (ποταμός Λίσσος, λίμνες Ίσμαρίδα και Βιστωνίδα, Θρακικές λιμνοθάλασσες, Δέλτα Νέστου), κοντά στην οροσειρά της Ροδόπης και τον αρχαιολογικό χώρο της Μαρώνειας και της Ισμάρας. Η γειτνίαση με τους τόπους αυτούς δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής ποικίλων προγραμμάτων και αυτοτελών δράσεων με επωφελούμενους μαθητές και ενήλικες όλων των ηλικιών. 

Προς το παρόν, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Μαρώνειας: www.kpemaronias.gr

Η Πράξη "ΚΕΝΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ) " υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Πρόγραμματος: "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκή Ένωσης. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι το ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Υπεύθυνος Παιδαγωγικής Ομάδας : Κυνδελέρου Δάφνη
Αριθμός Μελών Παιδαγωγικής Ομάδας : 3
Περιφέρεια : Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
Άξονας : Άξονας 6 - ΜΕΤ

Χάρτης

Javascript is required to view this map.